5 RAHSIA CLOSE SALES




5 RAHSIA CLOSE SALES SUDAH BANTU

Usahawan generasi kakak adik muda, mompreneur, ibu tunggal, student yang

-MALU nak tegur pelanggan.
-TAKUT pelanggan tanya harga tapi tak beli.
-KECEWA pelanggan tanya harga tapi curang beli tempat lain.
-PENING pelanggan tak tanya harga langsung.




RAHSIA 1: MESTI PERKENALKAN DIRI
Hi Awak! Saya Rashid Majid. Ramai panggil RM. Boleh tahu nama awak?


RAHSIA 2: PUJI DAN TERANGKAN MASALAH
Orite (isi nama awak/pelanggan) yang gojes ohsem! Saya dah pernah bantu suri rumah, student, ibu tunggal buat rm1000 sampai rm15 000 sebulan. Masalahnya ramai tak tahu macam mana nak buat sampai modal dah keluar tak datang juga hasil pulangan. Boleh saya share macam mana nak buat?


RAHSIA 3: KONGSI TESTIMONI DAN JALAN PENYELESAIAN



Dalam gambar ni ada student coaching saya yang sudah berjaya buat rm15 000 sebulan.

Saya dah bukukan RESEPI RAHSIA saya dekat bawah. Kalau awak suka mahu dapatkan resepi rahsia ni, awak boleh terus baca sampai bawah. Awak juga dapat cara nak tempah.

NAK 3 CONTOH JAMINAN PALING PELANGGAN SUKA?
KLIK SINI

RAHSIA 4: BERI JAMINAN
Saya hadiahkan coaching personal bernilai rm1000 per jam secara percuma sekiranya awak tak berjaya buat satu jualan pun lepas toraiii(try) semua resepi rahsia yang saya kongsikan.

RAHSIA 5: UCAPKAN TERIMA KASIH
Terima kasih (nama awak/pelanggan) sebab sudi beri saya peluang bantu awak capai jualan rm3000 pertama awak.




Close sales dah pandai tapi pelanggan pula tak ramai. Teruskan baca supaya awak lebih

+ BERANI tegur pelanggan sebab awak dah confirm dia nak toraiii(try).
+ TENANG buat pelanggan terasa sayang kalau terlepas shopping barang.
+HAPPY pelanggan shopping dengan awak banyak kali.
+LEGA dapat cari pelanggan yang betul-betul lapar.


DAH TAK SABAR NAK BUAT RM3000 SEBULAN?
RESEPI RAHSIA NI SANGAT BERGUNA MUSIM RAYA.
LEPAS BACA MESTI CEPAT-CEPAT CUBA .

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.
SELAMAT MEMBACA.





5 RESEPI
RAHSIA RANCAK

MARKETING FB


Setiap usahawan yang guna fesbuk personal mesti boleh buat minimum jualan rm1000-rm3000 sebulan. 


Malangnya musim puasa dah nak habis sambung MUSIM RAYA kunjung tiba, masih ramai usahawan GAGAL naikkan jualan, PENING barang apa yang menjadi rebutan dan TAK TAHU cara kumpul pelanggan yang kelaparan.




Saya dah pernah berjaya buat sales rm1000 hingga rm3500 sehari. Semua dengan fesbuk personal sendiri. Ada kata like/share fesbuk tak penting lagi. Lepas tu pening juga nak pilih barang apa sesuai nak jual sampai customer beli. Shhhhh. Dalam Ebook ni ada RESEPI RAHSIA dikongsi. 





Dulu memang malu-malu takut orang kata macam-macam bila buat bisnes dekat fesbuk personal. Nak jual banyak tapi sikit yang terjual. Saya pernah jual produk kecantikan, baju raya, kuih raya, jubah cantik, rumah, sampai ke tudung bawal. Lompat-lompat bisnes sebab hampir semua lemas gagalPaling best kalau tak buat RESEPI RAHSIA ni MUSIM RAYA memang slow bisnes sepanjang tahun macam balik kampung naik basikal. 




Rupa-rupanya nak bisnes tak payah keluar modal banyak. Takde fbads pun boleh gerak. Sesuai bisnes dari rumah untuk group student, suri rumah termasuk ibu jaga anak. Sambil guling-guling boleh layan customer gelak-gelak. RESEPI RAHSIA ni dah kongsi lima rahsia nak buat PELANGGAN LAPAR datang nampak. Barulah jualan fesbuk personal kita boleh huru-hara rancak.


Ebook ini keluaran pertama RM sebagai hadiah pada 100 orang pertama yang bertuah sebelum musim Ramadhan tamat. Ebook terbaru hasil tulisan RASHID MAJID ini penuh hadiah RESEPI RAHSIA RANCAK MARKETING FB melalui hasil pengalaman beliau dalam bisnes online.  

MENUJU BISNES ONLINE

ZAMAN 2020



RASHID MAJID | YOUNG ENTREPRENEUR UNDER 30







PANAS DARI OVEN

Bisnes bila tak ke depan, mundur ke belakang. Tanda-tandanya, makin lama pelanggan makin kurang. Barang yang kita jual tiada jodoh pinang. Mula tertanya-tanya mana pergi semua orang?

Dapatkan dua Ebook versi terbaru ini sebelum bisnes terus jauh tenggelam.. Kahwinkan ilmu dua Ebook di bawah ini bersama 5 RESEPI RAHSIA RANCAK MARKETING FB. 




EBOOK COPYWRITING MENYENGAT PELANGGAN MELEKAT VERSI 2.0



EBOOK COPYWRITING MENYENGAT PELANGGAN MELEKAT
Gunakan pengalaman dari Ebook hasil tulisan RASHIDMAJID ini sebagai resepi melemak maniskan posting awak hingga tergigit jari siapa yang terbaca. Buat pelanggan tersedak manis madu bila terbaca terus nak mencuba.
Nilainya rm47.00.



EBOOK HEADLINES PANTAS VERSI 2.0




EBOOK HEADLINES PANTAS 2.0
Awak dah cukup pantas nak ikat mata pelanggan?

Semua pengalaman hasil tulisan Rashid Majid dikongsi dalam ini. Bisnes tudung, kecantikan, sabun, biskut, make up juga boleh toraiii (try).
Nilainya rm37.00.




TAWARAN UNTUK HARI INI SAHAJA

Kami mahu hadiahkan pada 100 orang pertama yang memiliki EBOOK 5 RESEPI RAHSIA RANCAK MARKETING FB dengan hadiah PERCUMA 2 EBOOK istimewa ni.



EBOOK
5 RESEPI
RAHSIA RANCAK
MARKETING FB
Nilainya RM47.00 Sahaja
(PERCUMA 2 EBOOK ISTIMEWA UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA)
Berminat mahu dapatkan EBOOK 5 RESEPI RAHSIA RANCAK MARKETING FB. Klik link di bawah sekarang.





JANGAN LEPASKAN PELUANG INI